Nieuwe gezichten op de Maldegemse N-VA-lijst

Op 2 mei 2018, over deze onderwerpen: Verkiezingen 2018
n-va maldegem groep 2

Op dit ogenblik legt de Maldegemse N-VA-afdeling de laatste hand aan de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober. Het vierendertig leden tellende bestuur is trots om met een soliede en hechte ploeg aan de start te verschijnen van wat velen nu reeds bestempelen als de ‘veldslag voor het Maldegems stadhuis’.

De N-VA-lijst bevat een aantal nieuwe en opvallend sterke kandidaten. Het wordt een gevarieerde mix van rustige ervaring en jong enthousiasme, van sterk sociaal engagement en dynamisch ondernemerschap, van vaste waarden en opvallende nieuwkomers, van stille werkers en kritische opiniemakers.

De tweede groep van deze opvallende nieuwkomers bevat de namen van Danny Vannevel, Greet De Bolster, Martin De Vlieger en Nancy De Busschere.    

Danny Vannevel is een 56-jarige leraar, volksmens en duizenpoot uit Donk. Als voorzitter van excelsior Donk, lid van het Donkse feest comité kent Danny het dorpsleven als geen ander en geniet hij brede waardering. Wanneer Danny zich engageert dan is dat voor de volle 100%. N-VA Maldegem is blij te mogen rekenen op Danny zijn uitgebreide ervaring in het verenigingsleven en zijn interesse in jongeren en sport in het bijzonder.

Nancy De Busschere is een 52-jarige onderhoudsmedewerkster. Deze guitige dame uit Middelburg zet zich reeds vele jaren in voor jong en oud en velen leerden haar kennen in het rusthuis, het ziekenhuis of de gemeentelijke sporthal. Nancy wil nu samen met het N-VA-team aan één ZEEL trekken om een veilig en welvarend Middelburg op de kaart te zetten.

Greet De Bolster is met haar 64 lentes een geboren en getogen Maldegemnaar. Ze is de dochter van Karel & Annie van drukkerij ‘De Bolster’ van weleer. Greet wist als leidinggevende in de zorgsector door ‘samen werken’ keer op keer grenzen te verleggen. Haar werkervaringen in de ZORG zal Greet graag ten dienste stellen van alle Maldegemnaren. Het welzijn van ‘iedereen’ staat daarbij voorop.

Martin De Vlieger is 64 jaar en gepensioneerd bankier uit Adegem. Martin is reeds langer dan 15 jaar voorzitter van tennis- en padelclub ’t Lobbeke in Maldegem waar hij, samen met het bestuur, er alles aan doet om dé Maldegemse sportclubreferentie te worden. Martin is sterk sociaal geëngageerd en actief lid van serviceclub Kiwanis Eeklo Meetjesland.

De komende dagen, weken en maanden gaan de N-VA-kandidaten, samen met het bestuur, zich verder voorstellen aan het Maldegemse publiek en hierbij vorm en inhoud geven aan de campagneslogan “Veilig thuis in een welvarend Maldegem”.

Namens de bestuursploeg, Lieven Bauwens

Voorzitter
N-VA Maldegem 

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is