N-VA stelt u met veel plezier enkele jonge kandidaten voor.

Op 23 augustus 2012, over deze onderwerpen: Jeugd, Jong N-VA Maldegem

Katleen De Kesel, telg uit de bekende Adegemse familie De Kesel, is 31 jaar. Ze woont in Adegem en is gehuwd met Evert Buyck. Ze werkt deels als zelfstandige in de verkoop en deels als bediende in de reissector. Reizen is zowel haar beroep als haar passie.
Zij gaat voor eerlijkheid en evenwaardigheid in het gemeentebeleid.
Volgens haar moet de gemeente voorzien in een mooie toekomst voor elke generatie Maldegemnaars.
Bovendien heeft ze oog voor cultuur en net als N-VA Maldegem gaat ze voor een bloeiende, sociale gemeente, waarbij ze  het verenigingsleven wil stimuleren.
Ze draagt haar hart op de tong: schijnheiligheid is absoluut niet aan de orde bij haar. Katleen heeft ook, wat men noemt “een hart voor dieren”.

Evy Timmerman is 28 jaar, afkomstig uit Donk en momenteel woont ze in Maldegem. Evy is gehuwd met Tom Vanlaecke en mama van twee jonge kindjes. Ze is student verpleegkundige en in haar vrije tijd geeft ze supergraag zwemles aan de allerkleinsten.
Evy houdt van de sociale contacten in het leven en ook zij wil zich inzetten voor een gemeente waar het leuk is om te leven. Volgens haar is het de verantwoordelijkheid van elke inwoner om mee te bouwen aan deze hechte gemeenschap.

Arne Rogge is 25 jaar, geboren Maldegemnaar en woont nu in Adegem. Hij is heftruckchauffeur en heeft 1001 hobby’s, waaronder de gemeentepolitiek. Arne is steeds nieuwsgierig naar nieuwe avonturen, waar hij telkens voor de volle 100% voor gaat.
Arne omschrijven: een goedgeluimde jonge gast die graag mensen helpt. Hij gaat graag uit in zijn eigen gemeente en was vroeger verbonden aan de atletiekclub ACME en aan Akkers Middelburg.
Het sociale aspect van de gemeentepolitiek heeft zijn volle aandacht: hij wil zowel de jeugd als de senioren ondersteunen met vernieuwende ideeën.
 

Katleen, Arne & Evyv.l.n.r. Katleen, Arne & Evy

N-VA Maldegem is fier op deze jonge mensen, stuk voor stuk geëngageerde jongeren met een hart dat klopt voor Maldegem.
Net zo trots als we zijn op de andere kandidaten op onze lijst.

Met één doel voor ogen:
N-VA wil af van een absolute meerderheid!
N-VA wil mee besturen, met twee of meer partijen en tegelijkertijd gaan voor een duurzaam en gezond beleid. Met een visie op lange termijn!

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is