Talrijke nieuwe gezichten bij N-VA Maldegem! Stefaan Martens

Op 9 maart 2024, over deze onderwerpen: Afdelingsnieuws
Stefaan Martens

Op zondag 13 oktober zijn er gemeenteraadsverkiezingen. Onder het motto ‘competentie in plaats van pretentie’ wordt er volop werk gemaakt door het huidige bestuur van een stevige lokale kandidatenlijst. Kandidaten die stuk voor stuk volop voor Maldegem gaan want ‘ons Maldegem’ is een fijne plek en dat moeten we koesteren!

Er zijn dit jaar talrijke nieuwe gezichten die het N-VA team komen versterken. We gingen met hen op wandel in ons Maldegems park.

Fijne kennismaking met Stefaan Martens

Stefaan, stel je zelf even voor.

Ik werd geboren in 1962 en mijn wieg stond in “de Bogaarde”. Vandaag woon ik een straatje verder in de ‘Kleine Bogaardestraat’. Ik ben gehuwd met Tania Mille en heb twee fantastische dochters, Sieg, 14 jaar en Sharon, 40 jaar.

Na een loopbaan van 43 jaar ben ik sinds december vorig jaar met pensioen.

 

Je bent gepensioneerd en we horen graag hoe jij jouw tijd invult.

Mijn hobby’s zijn voetbal (gaan) kijken en af en toe eens een balletje slaan met Sieg in ’t Lobbeke waar ik sinds begin de jaren ’90 lid ben. Tevens heb ik de éénjarige opleiding tot chef genoten in de hotelschool Spermalie. Het hoeft niet te verbazen dat ‘food and wine’ mijn passies zijn. Nu ik gepensioneerd ben staan wandelen en fietsen eveneens op de dagplanning. Mijn interesses gaan in de eerste plaats uit naar mijn gezin en mijn dierbaren. De actualiteit volg ik op de voet en dit zowel op radio & TV alsook op de digitale platformen. Reeds meer dan twintig jaar geef ik regelmatig bloed bij het Rode Kruis en kan dit echt ieder gezond mens aanbevelen.

 

Stefaan, vertel eens iets over jouw beroepsleven?

Mijn carrière was eerst voornamelijk horeca gerelateerd. Later werd dit een technisch– commerciële functie in de wereld van de machinebouw. Mijn loopbaan heb ik als ‘district salesmanager’ afgesloten bij het Gullegemse LVD waar ik trouwens bijzonder goede herinneringen aan overhoud (LVD is een machine fabrikant van high-end plaatbewerkingsmachines, met wereldwijd vestigingen waar meer dan 1200 mensen worden tewerkgesteld).

 

En nu de plaatselijke politiek in! Hoe ging dat in zijn werk?

De eerste kennismaking met een aantal Maldegemse N-VA-leden was tijdens een aangename receptie. Het klikte meteen. Het gesprek kreeg later een vervolg met nog meer constructieve gesprekken. Tja, zo gaat dat, hé. Van het een komt het andere en uiteindelijk voelde ik mij aangesproken om het Maldegemse N-VA team te versterken in de aanloop naar de komende verkiezingen.

Gezien ik mij sociaal geëngageerd voel en zeer begaan ben met het reilen en zeilen binnen onze prachtige gemeente, wil ik mijn extra vrije tijd graag nuttig kunnen besteden. Ik hou van constructief samenwerken met een groep van ruimdenkende en politiek geïnteresseerde mensen. Ik voel dat dit perfect kan bij N-VA Maldegem. Het was al bij al geen moeilijke keuze.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is