Sterke schouders ondersteunen de Maldegemse N-VA-lijst

Op 6 september 2018, over deze onderwerpen: Verkiezingen 2018
Kandidatenlijst verkiezingen 2018

Johan Vleeshouwers, Katleen De Kesel, Jasminka Sys en Ellen Depestel willen met hun sterke schouders het N-VA-project mee ondersteunen. Ze zijn ervan overtuigd dat “als we met alle N-VA-kandidaten samen trekken aan hetzelfde zeel, dan wenkt de verandering in Maldegem”.
 

Johan Vleeshouwers (57) is verzekeringskantoorhouder en was directeur van het ING-kantoor in Adegem. Hij geniet grote waardering als initiatiefnemer van de succesvolle Maldegemse facebookpagina ‘Alternatief voor duur Maldegems Containerpark’. Johan omschrijft zichzelf als ‘niet links, niet rechts maar recht door zee’. Hij heeft een zeer scherpe pen waarmee hij op tijd en stond de Maldegemse dorpspolitiek filleert. Betere informatieverstrekking zodat iedereen weet waar hij recht op heeft is slechts één van Johan zijn talrijke politieke aandachtspunten.

Katleen De Kesel, 37 jaar jong, is geboren en getogen op de Kerselare in Adegem en aan de slag als reisagent aan huis. Deze zelfbewuste, vooruitstrevende en tikkeltje koppige dierenliefhebster duwt reeds mee aan de Maldegemse N-VA-kar sinds 2012. Katleen bruist van energie en ze wil haar talenten inzetten voor een leefbare en aangename woonomgeving. Ze staat eveneens op de 8steplaats op de provinciale kieslijst.

Jasminka Sysis 28 jaar en de trotse mama van 2 lieve dochtertjes. Jasminka weet van aanpakken en samen met haar man Wesley Van Reybrouck heeft ze een eigen stekje gebouwd in de Bloemestraat. In Maldegem zijn ‘Den Ossekop’ en ‘De Havanna’ haar favoriete cafés en in ons mooie park kan ze heerlijk wegdromen. Jasminka wil helpen het verschil maken en ze heeft daarbij speciale aandacht voor kinderopvang en mobiliteit in Maldegem. 

Ellen Depestel is een 48-jarige verzorgster in de thuiszorg en geboren en getogen in Maldegem. Haar man, kinderen, (schoon)kinderen en haar pas geboren eerste kleinkind zijn haar allergrootste schatten. Ze is sociaal, empathisch, goedlachs en voor een vriendelijke babbel, een schouderklopje of een beetje gezelschap ben je bij Ellen steeds aan het juiste adres. Ellen wil meewerken aan een Maldegem waar naar mensen wordt geluisterd en waar mensen echt meetellen.
 

Met de verkiezingen die nu snel dichterbij komen gaan de N-VA-kandidaten, samen met het bestuur, zich verder voorstellen aan het Maldegemse publiek en hierbij vorm en inhoud geven aan de campagneslogan “Veilig thuis in een welvarend Maldegem”.

 

Namens de bestuursploeg,

 

Lieven Bauwens

                                                                                                                                                          

Voorzitter   

                                                                                                                                      

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is