Primeur bij N-VA Maldegem: vrouwen treden op het voorplan!

Op 27 december 2023, over deze onderwerpen: Afdelingsnieuws
vrouwen treden op het voorplan!

Het bestuur van N-VA Maldegem koos recent Iris Devlieger als nieuwe voorzitter en Ellen Depestel als nieuwe ondervoorzitter. Dit is de eerste keer dat een vrouwelijk duo verschijnt aan de top van de afdeling. Met deze keuzes combineert het bestuur jeugdig enthousiasme en sociaal engagement. “We zetten in op volle transparantie en een sfeer van samenwerking en vertrouwen. Met een jong, fris leiderschap willen we de toekomst van onze afdeling vormgeven. Geen woorden maar daden. Met minder nemen we geen genoegen.”, klinkt het unisono bij beide dames.

De 35-jarige Iris Devlieger is een bekend gezicht in Maldegem. Ze is zaakvoerder van een bekend internationaal marketingbureau. Bij Devlieger klinkt het: “Ik heb reeds lang interesse in politiek. Ik ben niet het type dat aan de kant blijft staan. Integendeel, ik wil mijn schouders zetten onder een inspirerend politiek project en dat heb ik gevonden bij N-VA Maldegem.”

Ellen Depestel is 54 jaar en de nieuwe ondervoorzitter van N-VA Maldegem. Ellen werkt al meer dan 30 jaar als verzorgende. Ze is momenteel lid van het BCSD (Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst) en staat voor de zachtere, sociale kant van de politiek.

“Eerlijkheid, zorgzaamheid en vriendelijkheid zijn voor mij de fundamenten waarop ik altijd gebouwd heb. Ik haal grote voldoening uit het ondersteunen van mensen. Uit ervaring weet ik dat politiek bedrijven dit mogelijk maakt.”, aldus de nieuwe ondervoorzitter.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is