Nieuwe fractievoorzitter N-VA Maldegem

Op 4 december 2020, over deze onderwerpen: Afdelingsnieuws

Onder impuls van het vernieuwde bestuur binnen N-VA Maldegem werd de keuze gemaakt om een nieuwe fractieleider aan te stellen. “We wensen het takenpakket van onze partijwerking zo veel mogelijk te spreiden onder de fractie- en bestuursleden. Dit past binnen het transparante en democratische plaatje van onze partij”, verduidelijkt Cédric De Smet, voorzitter van N-VA Maldegem. “Danny is al langer maatschappelijk geëngageerd, zijn ervaring uit het verenigingsleven zal hij als fractieleider optimaal kunnen benutten.”

Danny Vannevel (59 jaar) is getrouwd met Kathleen Smessaert, trotse vader van Jarne en Jolien, en fiere grootvader van Lukas en Emma. Hij woont ondertussen ruim 40 jaar in Maldegem.

“Ik ben erg trots om als fractieleider onze enthousiaste ploeg in de Maldegemse gemeenteraad te mogen vertegenwoordigen. Ik was vroeger al zeer geïnteresseerd in de gemeentelijke politiek en in 2018 zette ik dan ook de stap naar de politiek als kandidaat op de Maldegemse N-VA lijst. Dit gebeurde met het verhoopte succes want ik werd verkozen als gemeenteraadslid.”, aldus Danny.

“Ik zet mij al jarenlang in voor de Maldegemnaars door vrijwilligerswerk te doen bij verschillende verenigingen zoals de dorpsraad en het Feestcomité van Donk, bij Excelsior Donk en ook het Buurt Informatie Netwerk (BIN) Maldegem”, vertelt Danny. “Als ex-medewerker bij de gemeente Maldegem ken ik het reilen en zeilen van het gemeentebestuur en weet ik wat goed is en vooral waar verandering noodzakelijk is. Persoonlijk maar ook als gemeenteraadslid voor N-VA Maldegem heb ik een bijzondere aandacht voor de verenigingen en de kwetsbaren in Maldegem”, besluit Danny.

Vriendelijke groeten

Cédric De Smet Voorzitter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is