Is groen de kleur van de wanhoop?

Op 5 december 2016, over deze onderwerpen: Afdelingsnieuws, Gemeenteraad Maldegem

MALDEGEM - De combinatie met oranje maakt het nog veel erger. Een kleurloos, zwartachtig mengsel is het resultaat. Helaas weerspiegelt zich dit ook in het beleid. Het geroemde zorgbeleid staat ‘on hold’, de afstand tussen gemeente en OCMW is groter dan ooit, de Maldegemse middenstand zit in een wurggreep, gemeentelijk patrimonium wordt massaal verkocht,... en we kunnen zo nog een tijdje doorgaan.

Een blik in het verkiezingsprogramma van CD&V deed nochtans het beste vermoeden: ‘CD&V Maldegem streeft ernaar een beleid te voeren voor en met de inwoners van Maldegem, met aandacht voor iedereen, in overeenstemming met onze christen-democratische principes. Wij hebben bijzondere aandacht voor de zwakkeren in onze samenleving. Wij willen dat Maldegem een gemeente is en blijft waar het goed en aangenaam is om te wonen, te werken en te verblijven.’

Waar staat het beleid na 2/3 van de legislatuur? Wat ons betreft een aanfluiting van het beoogde. Veel woorden, maar helaas geen daden om het leven van elke Maldegemnaar te verbeteren.

Is de meerderheid zich bewust van hun pover beleid of is het uitnodigen van de Sint samen met de Kerstman geen toeval ?

N-VA Maldegem Frederik De Baets OCMW Raadslid 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is