Eric Vyncke uit Adegem vult laatste plaats in op Maldegemse N-VA-lijst

Op 13 september 2018, over deze onderwerpen: Verkiezingen 2018
Groep 6

Op 9 augustus werd op de algemene ledenvergadering de Maldegemse N-VA-lijst met zeer grote meerderheid goedgekeurd. De zeventiende plaats, voorbehouden voor een kandidaat uit Adegem, was toen niet ingenomen. De naam van onze laatste kandidaat is Eric Vyncke.

Eric Vyncke, Esther Storm, Annemie De Clercq en Remco Van De Veire vervolledige onze lijst. Het is een groep die niet alleeen opvalt als een mooie mix tussen jong en oud. Deze groep is ook een mix van geboren en getogen Maldegemnaars en nieuwe inwoners.

Eric Vyncke is 69 jaar en technisch ingenieur van opleiding en hij heeft zijn stek gevonden in Adegem. Dierenvriend Eric zet zich graag in voor de medemens en in het bijzonder voor mensen met een beperking. Hij is vrijwilliger in het ‘Sociaal Huis’ waar hij cursussen informatica geeft aan 55-plussers. Op de 2de maandag van de maand heeft hij spreekuur als ‘PC-dokter’ in ontmoetingscentrum Oud St.Jozef. Genieten van een pintje doet Eric in café ‘Buiten De Wereld’.

Esther Storm is de fiere mama van 2 fantastische zonen en de partner van een sportieve lieve man. Esther is 29 jaar, jong maar daarom niet onervaren. Ze weet goed wat en waar ze naartoe wil in het leven. Haar doel is om het leven en de leefomgeving voor jonge gezinnen te optimaliseren. Zowel de jonge 'ouder' als de jonge tiener moeten zich in ons dorp kunnen thuisvoelen. Esther denkt hierbij in de eerste plaats aan een veilige schoolomgeving, goed onderhouden wandelpaden en een degelijke sportinfrastructuur.

Annemie De Clercq is 63 jaar, geboren en getogen Maldegemnaar, mama van 3 volwassen kinderen en trotse oma van 2 kleinkinderen. Annemie is een sociaal beestje. Vandaag zet ze zich in als vrijwilliger bij het Comité voor Initiatief en ze is voorzitter van de schoolraad van basisschool ‘De Driesprong’. Reizen en lezen zijn haar hobby’s. Middels een dienstvaardige houding wil Annemie haar talrijketalenten ten dienste stellen van de bevolking.

Remco Van De Veire is operatieverpleegkundige en een enthousiaste jongeman van 25 jaar, woonachtig te Adegem. Hij wordt heel binnenkort voor de eerste keer papa! Remco fietst en wandelt graag in Maldegem en omstreken. Maldegem omschrijft hij als een landelijke gemeente waar Vlaamse volksheid leeft.Kermissen, jaarmarkt, carnaval... het zijn allemaal evenementen die mensensuccesvol samen brengen en dit juicht hij toe. Remco wil graag kwijt dat hij bij N-VA niet alleen politiek gelijkgestemden heeft gevonden maar tevens een hechte groep van geëngageerde mensen.

Met de verkiezingen die nu snel dichterbij komen gaan de N-VA-kandidaten, samen met het bestuur, zich verder voorstellen aan het Maldegemse publiek en hierbij vormen inhoud geven aan de campagneslogan “Veilig thuis in een welvarend Maldegem”.

Namens de bestuursploeg,

Lieven Bauwens

Voorzitter
N-VA Maldegem

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is