ARSENE BAUWENS N-VA-GEMEENTERAADSLID NA 1 JANUARI

Op 30 oktober 2012

De gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober leverden N-VA in Maldegem liefst negen verkozenen op. Eén van hen, uittredend gemeenteraadslid Geertrui Baert, zal na 1 januari 2013 haar mandaat in de gemeenteraad niet opnemen. Zij maakt plaats voor eerste opvolger Arsène Bauwens (°1958). De tuinbouwer uit Butswerve kreeg vanop de 5de plaats op de N-VA-lijst de steun van 448 kiezers. De kieswet laat Geertrui Baert niet toe om te zetelen. Wegens de nauwe familiebanden met N-VA-lijsttrekker Peter Van Hecke moet zij een stap opzij zetten.

 

Politiek met de paplepel ingegeven
 
Dat Arsène Bauwens met gedrevenheid mee gestalte wil geven aan het N-VA-project voor Maldegem heeft wellicht te maken met zijn familiale genen. Zijn vader was, als vriend van Volksunie-parlementslid Paul Van Grembergen, politiek actief in Evergem. Grootvader Octaaf Landschoot was in de zestiger jaren gemeenteraadslid in Maldegem. In hun voetsporen wil Arsène op zijn beurt een steentje bijdragen aan het welzijn en de welvaart van àlle inwoners van Maldegem.

Via de N-VA-verkiezingswebsite valt (onder de rubriek Kandidaten gemeenteraad) meer te lezen over Arsène en wat hij via N-VA hoopt te bereiken.
maldegem.n-va.be/arsène-bauwens

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is